Toerisme Oostende - ZIN in ZEE

Wellingtonrenbaan ‘HIP Eventhall’

Na tien jaar non-activiteit en vier jaar renovatiewerken zijn de Wellingtonrenbaan en de uitbater, Ostend Sea P'lace, vastbesloten om de reputatie van de thermen opnieuw te herstellen en ze op de evenementenkaart te zetten.


Pascale Van Hamme van Choux de Bruxelles, een groep die aan het project verbonden is, vertelt: “Met de medewerking van het Thermae Palace, dat aan de overkant van de straat luxueuze overnachtingen aanbiedt, en met Guido Dammekens van het gastronomisch restaurant Savarin, die de catering voor zijn rekening neemt voor evenementen onder de 100 personen, willen we van de Wellingtonrenbaan het echte evenementenspeerpunt van Oostende maken – een infrastructuur die trouwens die van het Kursaal Oostende aanvult."
Naast de grote evenementenzaal van 1 600 m² met de naam Hip'O, waar zowel diners als walking dinners tot 1 200 personen kunnen doorgaan, heeft de vernieuwde renbaan ook vier andere ruimtes ter beschikking die afzonderlijk te huur zijn. Ze beschikken elk over een technische fiche en kunnen 60 tot 200 personen ontvangen.

Naast de infrastructuur binnenin biedt de renbaan buiten ook een golfparcours, een eigen esplanade en een ruime privéparking.

Terug naar overzicht